23.06.2020

Tre konkrete råd til at få mere ud af din efter- og videreuddannelse

På UCL har vi stort fokus på at skabe størst mulig værdi af dit efter- og videreuddannelsesforløb. Derfor kommer Kim Hass Rubin, chef for efter- og videreuddannelsesafdelingen Ledelse og Organisation på UCL og ekspert i transfer, her med tre gode råd til, hvordan du får det optimale ud af dit kompetenceudviklingsforløb.

11.08.2020

4 gode råd fra en tidligere studerende på Diplom-uddannelsen i Ledelse

På en solskinsdag i smukke omgivelser på Vikingemuseet Ladby mødtes vi med afdelingsleder og museumsinspektør, Claus Sørensen, som netop har færdiggjort sin Diplomuddannelse i Ledelse fra UCL. Claus vil gerne give fire gode råd til dig, der overvejer at starte på en efter- eller videreuddannelse. I videoen kan du høre Claus fortælle mere om sine oplevelser på diplomuddannelsen i Ledelse. 

03.09.2020

Distribueret ledelse – når ledelsesopgaver lægges ud til teamkoordinatorer, vejledere og andre ressourcepersoner

Det at brede lederskabet ud til flere end de med ledelseskasketter på, har vundet stor udbredelse i mange organisationer – både i den private og i den offentlige sektor. I skoler og institutioner finder man sådanne ressourcepersoner uden formel ledelseskasket i form af teamkoordinatorer, vejledere og andre former for nøglepersoner. Fælles for dem er, at de ikke er formelle ledere, men alligevel har en væsentligt funktion som medskabere i og af det organisatoriske maskinrum.

Indlæs flere