17.01.2019 Læreruddannelsen er på rette vej men har også udfordringer

Et ekspertpanel peger i en evaluering af læreruddannelsen på forbedringspotentialer, der flugter fint med UCL’s handleplan til udvikling af uddannelsen.

17.01.2019 Livtag med vejleder-funktionen

To fagprofiler – vejledere og kontaktpersoner – mødes nu i krydsfelt på Elsesminde Odense Produktions-Højskole for at blive skarpe på, hvordan vejleder-funktionen skal fungere i den nye Forberedende GrundUddannelse (FGU)

15.01.2019 Studerende bliver boende i UCL’s uddannelsesbyer efter uddannelse

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de studerende, der flytter til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoles uddannelsesbyer for at uddanne sig hos UCL, bliver boende i byerne, når de er færdiguddannet.

18.12.2018 Ny specialuddannelse skudt i gang

100 kommunale sygeplejersker havde den 10. december første uddannelsesdag på en ny specialuddannelse, der skal gøre sundhedsvæsenet i stand til at løse opgaver tæt på borgerne i eget hjem.

12.12.2018 UCL-forsker udpeget til Bogpanelet af Kulturministeren

Stine Reinholdt Hansen, forsker ved UCL, bliver del af Bogpanelet, som skal have fokus på børn, læsevaner og digitalisering. Hun er udpeget af kulturminister Mette Bock.

07.12.2018 UCL og robotvirksomheden KUBO laver nyt stærkt samarbejde

Studerende fra UCL skal sammen med robotvirksomheden KUBO udvikle ny teknologi, der klæder børn på til en fremtid, hvor teknologi overtager mange job og dagligdags gøremål.

Indlæs flere