25.02.2019 Løkke, Ahlers og Aaby vendte store emner med både alvor og højt humør

Humøret var højt, da UCL torsdag fik spændende besøg i Odense. Her bød eftermiddagen på en uformel snak med dagens gæster, som gerne ville høre de studerendes meninger om bl.a. uddannelsessystem og iværksætteri. 

20.02.2019 Forandringsledelse sætter kerneopgaver i centrum!

Servicelederne Mikkel Achton og Allan Stauning fra skoleområdet i Gladsaxe kommune har netop afsluttet eksamen i AU-modulet forandringsledelse. Sammen med andre førstelinjeledere i kommunen efteruddanner de sig i et målrettet forløb, der klæder dem på til bedre daglig ledelse og styrker både deres netværk og samarbejdsevne.

11.02.2019 Populær diplomuddannelse kommer til Odense og Vejle

Uddannelsen i familieterapi og relationel praksis er nu også tilgængelig vest for Storebælt. Diplomuddannelsen for lærere, pædagoger og sundhedpersonale, har samtidig fået et langt bredere perspektiv.

11.02.2019 6000 studerende har deltaget i læringsbarometeret

De mange besvarelser i undersøgelsen giver en tydelig indikation af, at de fleste studerende finder deres uddannelse relevant, at de er glade for undervisningen og at de tror på, at deres læring kan anvendes i deres arbejdsliv efterfølgende.

10.02.2019 Stigende interesse for Diplomuddannelsen i familieterapi

Diplomuddannelse i familieterapi og relationel praksis er nyudviklet, så den er relevant for alle faggrupper, der arbejder med relationel praksis og samtalepraksis.

08.02.2019 FIIBL får 1,2 mill. kr. til at udvikle idrætsundervisning

Forskningscentret FIIBL, som UCL er en del af, har fået 1,2 mill. kr. af Undervisningsministeriet til at udvikle løsninger til, hvordan idrætsundervisning i skolen kan imødekomme børn med handicap.

Indlæs flere