Læringsfestival online 2021

Dato: 01.03.2021 - 04.03.2021

Læringsfestival online 2021

Hele Danmark er inviteret med til Læringsfestival online 2021, når Skolemessen og Danmarks Læringsfestival sammen laver Læringsfestival online 2021 i uge 9.

Det handler om god undervisning og læring. Deltagerne former selv det program, der passer til deres tid og interesser, hvad enten de deltager for sig selv, lige når det passer dem, eller de bruger festivalen som en anledning til en fordybelsesdag med deres netværk, en fælles dag med fagteamet, en personaledag etc.

Kort om festivalen

Den virtuelle festival åbner i et inspirerende 3d-onlinemiljø, hvor deltagerne nemt kan søge sig frem til de udstillere og oplæg, der har relevans for dem, besøge virtuelle stande, chatte med udstillere, klikke sig ind til et personligt møde med en leverandør af læremidler, downloade messematerialer etc.

I lobbyen kan man også klikke sig ind på fagdates med konsulenter fra Centre for Undervisningsmidler (CFU) og Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK), eller man kan deltage i den faglige konference med temaet: Kvalitet og trivsel i undervisningen.

Læs mere om festivalen her. 

Se program for festivalen her.