Informationsmøde om meritpædagog

Dato: 06.04.2022
Tidspunkt: 15:00 - 16:00

Kunne du tænke dig en fleksibel hverdag, hvor du kan kombinere studie med dit arbejde? Deltag i dette online informationsmøde, og hør mere om uddannelsen til meritpædagog.

Informationsmødet giver dig et overblik over alt det vigtigste, du skal vide om uddannelsen til meritpædagog. Du får desuden mulighed for at stille spørgsmål. 

På mødet kan du få svar på bl.a.: 

  • Uddannelsens opbygning 
  • Undervisningen  
  • Omkostninger og muligheder for økonomisk tilskud 
  • Praktisk information om start, undervisningsdage m.v. 

På informationsmødet vil vi ligeledes komme omkring væsentlige opmærksomhedspunkter for ledere, der overvejer at uddanne en medarbejder til pædagog. Den sidste del af mødet vil have fokus på at informere ledere om, hvad det betyder for institutionen at sende en medarbejder afsted på meritpædagoguddannelsen.

Hvem er du? 

Informationsmødet er for dig, der ønsker at kombinere studie og arbejde. Undervisningen tager udgangspunkt i dine erfaringer og i dit praktiske kendskab til pædagogisk arbejde. Merituddannelsen er for dig, der enten har minimum to års erhvervserfaring fra pædagogisk eller pædagoglignende arbejde og er mindst 25 år eller har minimum fem års erhvervserfaring fra pædagogisk eller pædagoglignende arbejde. 

Vil du vide mere? 

Hvis du er interesseret i at høre mere om meritpædagoguddannelsen i Odense, er du velkommen til at kontakte uddannelses- og forskningsleder Agnete Kramme.