Branchedag - Odense Robotklynge

Dato: 21.02.2023
Tidspunkt: 12:30 - 15:30
Sted: Odense
Adresse: Seebladsgade 1

Kom med til branchedag med fokus på Odense Robotklynge

Program for branchedagen

Kl. 12.30 

Velkomst og introduktion til dagen v. John Bech.

Kl. 12.45 - 13.15

Sune McDonald Bertelsen, Country Manager og Channel Development Manager DK, Universal Robots, fortæller om virksomhedens værdiskabende bidrag til grøn omstilling, værdikæde og økosystem.

Universal Robots er førende producent af fleksible industrielle robotarme (cobots). Siden 2015 har virksomheden været ejet af den amerikanske designer og producent af automatisk testudstyr Teradyne.

Universal Robots var det første firma, der lancerede en samarbejdende robot, der sikkert kunne fungere sammen med medarbejdere.

Kl. 13.15 - 13.45

Søren Peter Johansen, Robotekspert og faglig leder, Teknologisk Institut, giver et indblik i samspillet med erhvervslivet og udvikling af værdibaseret viden og projekter.

Teknologisk Institut har som hovedformål at udvikle, anvende og formidle forsknings- og teknologibaseret viden inden for væsentlige udviklingsområder og sammen med det det danske erhvervsliv omsætte viden til værdi. Det sker blandt andet gennem udviklingsprojekter i samarbejde med uddannelsesinstitutioner.

Kl. 13.45-14.00

Pause

Kl. 14.00 - 14.30

Thomas Houden, Head of Business Development, fortæller om OnRobots forretnings- og markedsudvikling fra ideudvikling til opstart af incoming cash flow.

OnRobot udvikler og implementerer kollaborativ automatisering på opgaver såsom emballering, kvalitetskontrol, materialehåndtering, maskinpleje, montering m.m.

Understøttet af den gratis Learn OnRobot e-læringsplatform markedsføres løsninger over store dele af hele verden.

Kl. 14.30 - 15.00

Patrick Rasmussen, Marketing Specialist, Nordbo-Robotics (tidligere UCL studerende) fortæller om virksomhedskultur, værdikædesamarbejde og markedsføringens betydning.

Nordbo-Robotics markedsfører deres ”Mimic” som er en positionsfølende teknologiplatform til en bred vifte af applikationer; fra punktundervisning til inspektioner eller pluk og placer applikationer til meget komplekse og glatte robotbevægelser til maling og dispensering. Omsætningen blev i sidste regnskabs år tredoblet.

Kl. 15.00 - 15.30

Networking.

Tilmelding

Hvis du vil med til branchedagen, så er du velkommen til at melde dig til ved at skrive til John Bech på jobh@ucl.dk.

Tilmelding skal ske senest den 20. februar. 

Praktisk information

Du finder branchedagen på UCL Seebladsgade i bygning C. Du kan spørge efter vej i informationen. 

Du kan parkere på UCL's parkeringsområde og registrere din bil ved ankomst i informationen ved hovedindgangen. 

     UCL_horisontal_logo_rbg.png