Gratis webinar: En organisation uden ledere, men hvordan?

Dato: 01.10.2020
Tidspunkt: 10:30 - 11:15

Tag med, når Allan Larsson, adjunkt, og Michael Bruun Ellegaard, Trustworks.dk, kigger på virksomheder, der klarer sig uden den traditionelle organisationsstruktur.

Hvordan fungerer virksomheden uden en leder, og er der noget, du kan bringe med ud i din egen virksomhed? Få inspiration her

For nogle kan en virksomhed uden ledere virke som et drømmescenarie, mens det forandre kan fremstår som et mareridt uden beslutningskraft. Næsten alle vil sige, at det ikke kan lade sig gøre.

De fleste medarbejdere ønsker en arbejdsplads, der har fokus på autenticitet, sammenhold, engagement og mening. Derfor er lederløse virksomheder uden stive og rigide strukturer ikke længere et usandsynligt fatamorgana.

Nogle pionerer har allerede knækket koden og eksisterer som stærke, konkurrencedygtige og meningsfulde fællesskaber, der viser vejen for fremtidens organisationer.

Allan og Michael dykker ned i eksempler på succesfulde, lederløse virksomheder, og taler om, hvad du selv kan gøre, hvis du overvejer at indføre selvstyrende grupper med beslutningskraft.

Undervejs og i slutningen af webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål til de to værter.

Tilmeld dig her

Allan Folke Larsson Konsulent, Ledelse og Lederudvikling