Evidensbaseret Seksuel sundhed – for alle interesserede

Dato: 27.05.2019
Tidspunkt: 12:00 - 13:45
Sted: Odense
Adresse: Niels Bohrs Allé 1, lokale G.106B

Hvad handler oplæggene om?

Mød en international forsker i seksuel sundhed og glæd dig til to spændende oplæg:


12.00-12.45: Et igangværende ph.d.-projekt omhandlende ”Fysisk aktivitet og reduceret vaskulær erektil dysfunktion: Et mixed methods-studie af sundhedsprofessionelles og mænds perspektiver på at adressere seksuel sundhed i forebyggelse og rehabilitering” ved Helle Gerbild, phd. stud, fysioterapeut,  cand. Scient. San, master i sexologi og lektor ved UCL.

13.00-13.45: Kronisk sygdom og seksuel sundhed i et kvalitetsudviklingsperspektiv ved Kristina Areskoug-Josefsson, ph.d. fysioterapeut, docent og afdelingsleder ved Jönköping Academy for Improvement of health and Welfare, Jönköping University, Sweden og første amenuensis ved Fakultet for helsevitenskap, Institutt for atferdsvitenskap, Oslo, Norge.
 

Hvad får du ud af at deltage?

Du hører et spændende oplæg, og når du går herfra har du et øget kendskab til, hvorfor seksuel sundhed er så væsentligt at inddrage i sundhedsforskningen, sundhedsuddannelserne og i den kliniske praksis, og du har helt konkret viden om, hvordan seksuel sundhed kan fremmes for konkrete patientkategorier.

Alle interesserede er velkomne

Undervisere, forskere, medarbejdere, kliniske undervisere og studerende, som har lyst til at høre om den nyeste forskning inden for seksuel sundhed er velkomne.