Fyraftensmøde om Familieterapi

Dato: 30.09.2020
Tidspunkt: 15:30 - 17:30
Sted: 5230 Odense M
Adresse: Niels Bohrs Allé 1

Kom til fyraftensmøde på UCL, hvor du bliver præsenteret for et spændende oplæg om børn og unges frustrationsadfærd. Samtidig kan du høre mere om diplomuddannelsen i Familieterapi og relationel praksis. Her kan du høre om uddannelsesforløbet og de kompetencer, du tilegner dig på uddannelsen.

30. september kl. 15.30-17.30 holder UCL fyraftensmøde om Diplomuddannelsen i familieterapi og relationel praksis

Når vi misforstår frustrationen

Når børn og unge bliver frustrerede, kommer det til udtryk på mange forskellige måder. Nogle bliver udadreagerende, slår, råber grimme ord og kaster med ting. Andre vender følelserne mere indad og viser frustrationen ved at skære i sig selv, isolere sig eller starte et misbrug.

Jacob Cilius Vinsten Christiansen, studieleder på Diplomuddannelse i Familieterapi og relationel praksis vil - med udgangspunkt i hans artikel Adolescents Frustration Behaviour in Child Welfare Institutions: A Qualitative Study (udgivet i Contemporary Family Therapy) - holde et oplæg om, hvordan vi ud fra et systemteoretisk og narrativt perspektiv, kan forstå børn og unges frustrationsadfærd og den kompleksitet, der ligger bag. Fyraftensmødet vil endvidere sigte imod at give forslag til, hvordan man i praksis kan begynde at modtage og besvare denne frustrationsadfærd.

I slutningen af mødet vil der også være mulighed for at høre mere om den diplomuddannelse, der kvalificere relationsarbejdet med børn, unge og familier. Uddannelsens opbygning, studiedage, supervision og samtalegrupper. 

Vi vil også fortælle lidt om optagelseskravene, tilskudsmuligheder og hvordan vi har tilrettelagt forløbet som en deltidsuddannelse, der kan kombineres med et arbejde ved siden af.

For yderligere information vedr. mødet kontakt:

Uddannelseskonsulent og studievejleder Bente Falk Nielsen, befn@ucl.dk eller tlf. 4126 1197

Studiesekretær Susanne Fallesen, sufa@ucl.dk eller tlf. 63 18 40 13

Praktiske oplysninger:

Arrangementet bliver afholdt på Niels Bohrs Allé, 5230 Odense M.

Bente Falk Nielsen, uddannelseskonsulent Arbejder bl.a. med diplomuddannelser inden for Socialt arbejde samt studievejledning
Susanne Fallesen Studiesekretær