Informationsmøde om Skoleledelse

Dato: 21.02.2022
Tidspunkt: 09:30 - 15:30

Arbejder du med ledelse i skolen, og vil du gerne øge dine ledelseskompetencer? Deltag i dette online informationsmøde for at høre om Diplomuddannelsen i Ledelse og andre skoleledelsestilbud, der er relevante for dig.

Styrk dine ledelseskompetencer i skolen

Den 24. februar klokken 14:30-15:30 afholder Christel Aulkær Moll, adjunkt og ledelseskonsulent ved UCL, et online informationsmøde, sammen med sine medværter: Elin Andersen, lektor ved UCL, André Barsøe Jensen, chefkonsulent ved UCL, Thomas Peter Pless, lektor ved UCL, og Eva Nielsen, afdelingsleder på 4Kløverskolen i Nyborg.

På informationsmødet kan du høre om UCL’s Diplomuddannelse i Ledelse samt de kursus- og netværksaktiviteter inden for skoleledelse, som UCL tilbyder.

Du vil få et indblik i skræddersyede forløb til skoler, og du kommer til at møde en af vores studerende skoleledere, der vil fortælle om at være studerende på diplomuddannelsen.
Desuden får du mulighed for at spørge nærmere ind til uddannelsen og kurserne, herunder optag, tilmelding samt hvilke tilskudsmuligheder, der er via Den kommunale kompetencefond.

Program

  • Velkommen
  • Diplomuddannelsen i Ledelse – opbygning, formål og tilskudsmuligheder
  • Indholdet i de skoleledelsesrettede fag/den nationale skolelederuddannelse
  • En studerende fortæller om at være på uddannelsen
  • UCL’s skoleledelsesrettede tilbud
  • Spørgsmål og dialog

Målgruppe

Informationsmødet er for dig, der arbejder som skoleleder eller -mellemleder, og som er interesseret i at videreuddanne dig med Diplomuddannelsen i Ledelse.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om Diplomuddannelsen i Ledelse her, og om uddannelsens modul Skoleledelse her.

Christel Aulkær Moll Lektor og ledelseskonsulent, Ledelse og Organisation