Kaffe og kloge hoveder - produktudvikling med biometriske værktøjer

Dato: 24.03.2022
Tidspunkt: 15:30 - 17:30
Sted: Odense
Adresse: UCL Seebladsgade, Seebladsgade 1

Kom med til fyraftensmødet 'Kaffe og kloge hoveder', hvor vi denne gang sætter fokus på produktudvikling gennem brug af biometriske værktøjer som fx eyetracking. 

Kom med og få et indblik i arbejdet med produktudvikling med brug af biometriske værktøjer

Ved UCL har vi gennem de sidste år arbejdet strategisk med at opbygge viden omkring biometriske værktøjer og eyetracking gennem vores NeuroLab.

I UCL's NeuroLab fokuserer vi på at anvende personlige og unikke data fra hver enkelt respondent til at analysere os frem til attraktive løsninger for virksomheder.

Vi søger alle en respons fra vores kunder for at positionere vores marketingsmateriale og produkter bedst muligt. Gennem eyetracking er det muligt at skabe kvantitativ data til at måle på forbrugernes reaktioner på marketingmateriale, virksomhedens hjemmeside, produktets design eller sågar om lægerne finder blødninger hos patienter i deres lægejournal.

Samarbejde med Nørgård Mikkelsen stillede skarpt på forbrugeradfærd ved køb af juice

I et samarbejde med Nørgård Mikkelsen har UCL undersøgt og afdækket købsadfærden hos danske forbrugere når de køber juice.

Ved hjælp af eyetracking og interviews har vi i projektet undersøgt, hvordan forbrugeren navigerer og udvælger juice på indkøbsturen i supermarkedet.

Undersøgelsen har fundet frem til hvilke visuelle elementer som skaber opmærksomhed i supermarkedet. Denne viden er efterfølgende sat i spil, som input til, hvordan Nørgård Mikkelsen kunne re-designe emballagen på Rynkeby’s 16-serie.

Vil du høre mere om resultaterne af undersøgelsen, samt hvordan jeres virksomhed kan skabe værdi i et samarbejde med UCL? Så kom og lyt med når vi med vores koncept 'Kaffe og kloge hoveder' sætter fokus på smart produktudvikling med biometriske værktøjer.  

Eftermiddagens program

Vi åbner dørene kl. 15.30 og det er muligt at forsyne sig med kaffe, vand og tapas

  • 16.00 - Velkomst ved Forskningschef Gry Høngsmark Knudsen.
  • 16.15 - Introduktion til NeuroLab og eyetracking ved lektor Eva Hye Larfort.
  • 16.45 - Anja Fribo fra Nørgård Mikkelsen fortæller om projektet med UCL.
  • 17.15 - Spørgsmål og netværk.

Alt det praktiske

Da der et begrænset antal pladser vil tilmelding foregå efter ”først til mølle” princippet. Sidste frist for tilmelding den 22. marts..

Arrangementet er gratis for alle som ønsker at deltage, så send gerne invitationen til dine kolleger, din chef eller andre interesserede, så de også har muligheden for at deltage.

Du kan tilmelde dig her eller øverst oppe på siden. 

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at skrive til Katrine Boe Højvang.