Online informationsmøde om Ledelse og facilitering

Dato: 07.02.2022
Tidspunkt: 14:30 - 15:15

Ønsker du at udvikle dine kompetencer og få udvidet din værktøjskasse inden for ledelse og facilitering? Leder du opgaver, processer og projekter uden at have et formelt personaleansvar? Så er du inbetweener, og til dig har vi et diplommodul!

 

Kom og hør om Ledelse og facilitering

Vi afholder den 7. februar klokken 14:30-15:15 et online informationsmøde om Ledelse og facilitering – et diplommodul, som tager afsæt i de problemer, du som inbetweener kan støde på. Inbetweeners kan eksempelvis være projektledere, teamkoordinatorer og konsulenter. Diplommodulet giver dig bl.a. sparring og inspiration fra dine medstuderende, underviserne og facilitatorerne.

Program

På dette online informationsmøde er dine værter Birger Søndergaard, lektor og ledelseskonsulent, og Henrik Pabst, HR-konsulent. De vil fortælle dig meget mere om dine muligheder, og de står klar til at svare på dine spørgsmål, så du kan afklareom modulet er noget for dig.

Først vil Birger Søndergaard og Henrik Pabst fortælle om diplommodulets indhold og om deres motivation for at arbejde med emnet. Dernæst vil Henrik Pabst svare på spørgsmål i forbindelse med både studievejledning og tilskudsmuligheder.

Vil du gerne med? Så kan du tilmelde dig her

Du har også mulighed for at læse mere om diplommodulet Ledelse og facilitering for koordinatorer, projektledere og interne konsulenter her.