Ledelseskonference: Den attraktive arbejdsplads

Dato: 05.10.2022
Tidspunkt: 13:00 - 16:00

Kom til ledelseskonference hvor der bl.a. sættes fokus på, hvad det vil sige at have en attraktiv arbejdsplads med et sundt og inspirerende arbejdsfællesskab, som styrker de menneskelige og faglige kompetencer hos medarbejderne.

To af tidens helt store spørgsmål inden for ledelse er: Hvordan går det med fastholdelsen af medarbejdere og har vi i jagten på resultater overset, hvad de mennesker, vi har ansat, har brug for, for at levere?

Ordene er Christian Ørsteds, når han i sin nyeste Kommentar i Berlingske sætter fokus på aktuelle ledelsesudfordringer:

”I en verden præget af skiftende, komplekse og modstridende krav har det aldrig været vigtigere at engagere vores fælles tænkning og engagement for at løse de problemer, vi står over for.”

Derfor inviterer UCL og Fynsk Erhverv dig til ledelseskonference den 5. oktober, hvor Christian vil fortælle om nogle af tidens aktuelle udfordringer og mulige løsninger på ledelses- og fastholdelsesproblematikkerne.

Har du svært ved at vente helt til oktober? Så kan du jo bruge ventetiden til at læse resten af Christian Ørsteds artikel her.

Program

  • 12.30 Dørene åbnes - Indtjekning
  • 13.00 Velkomst - Jytte Reinholdt, direktør, Fynsk Erhverv, og Kim Hass Rubin, afdelingschef, UCL, byder velkommen
  • 13.15 Fatale forandringer - Mød Christian Ørsted, der med et højaktuelt foredrag om fatale forandringer vil give dig et kritisk indblik i bagsiden ved moderne ledelse. Hvordan klarer vi sammen stigende krav og uforudsigelighed og skaber gode resultater og samarbejder? 

    Her spiller psykologisk tryghed en stor rolle. Både ledere og medarbejdere er med til at skabe en kultur præget af psykologisk tryghed, hvor vi respekterer og samarbejder - også med mennesker der tænker anderledes en os selv.
  • 14.30 Kaffepause
  • 15.00 Paneldebat: den attraktive arbejdsplads i praksis - Faciliteret af Allan Larsson, Ledelseskonsulent, UCL
  • 16.00 Afrunding - v. Jytte Reinholdt og Kim Hass rubin

Netværk, tapas og vin