Ny nøglepersons-uddannelse for social- og sundhedsassistenter i ældreplejen

Dato: 11.01.2022
Tidspunkt: 15:00 - 16:00

I foråret udbyder UCL en ny nøglepersonsuddannelse målrettet social- og sundhedsassistenter i ældreplejen. Uddannelsen er et kompetenceløft, der har til formål at fremme trivsel, værdighed og livskvalitet hos mennesker med demens og deres pårørende. I den forbindelse med uddannelsen, afholder vi et informationsmøde. 

Informationsmødet afholdes online via Teams og du vil modtage mødelinket inden afholdelse. 

Ny nøglepersonsuddannelse for social-og sundhedsassistenter i ældreplejen

I foråret udbyder UCL en ny nøglepersonsuddannelse målrettet social- og sundhedsassistenter i ældreplejen. Uddannelsen er et kompetenceløft, der har til formål at fremme trivsel, værdighed og livskvalitet hos mennesker med demens og deres pårørende.

Hvad bidrager uddannelsen med?

Akademimodulet imødekommer rekrutterings- og fastholdelsesproblemer, som vi ved, eksisterer i ældreplejen ved at styrke deltagernes faglige forudsætninger og udgøre en karrierevej. Desuden bidrager uddannelsen til, at man som nøgleperson kan skabe en sammenhængende organisation, der fremmer medarbejdernes faglighed, trivsel og arbejdsglæde. Yderligere bidrager den også til at styrke den anerkendende tilgang til mødet med borgere og deres pårørende.

Kom og hør mere om uddannelsen!

Den 11. januar kl. 15:00 – 16:00 afholder vi et informationsmøde baseret på dialog mellem deltagere og Steen Kabel fra konsulenthuset SteenKabel, Kim Koldby, chefkonsulent , og Irmgard Birkegaard, sundhedsfaglig konsulent begge fra ved Sundhed, Socialt arbejde og Velfærdsforskning.

Tilmeld dig her.