Online informationsmøde om Newton

Dato: 14.04.2021
Tidspunkt: 14:00 - 15:00

Vil du gerne vide, hvordan STEM-læringslaboratoriet Newton kan bruges til at skabe de optimale betingelser for børnenes læring?   

Så har vi et gratis online informationsmøde til dig.  

Fik du ikke tilmeldt dig vores informationsmøde? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få information om fremtidige webinarer. 

STEM-undervisningen i nye rammer

En spændende udvikling

STEM-fagene gennemgår en spændende udvikling, og på UCL har det givet anledning til at udforske og udvikle mulighederne for at udbrede en type af STEM-læringslaboratorier, der kan give eleverne en oplevelse af samspillet mellem moderne teknologi, gennemført undervisning og hverdagsproblemstillinger. 

Newton-rum i Danmark

I samarbejde med First Scandinavia i Norge og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har projektleder Bjarke Falk Nielsen og pædagogisk konsulent Ole Andersen udviklet Newton-tanken, så den passer til den danske skole.

Newton-rummene er et norsk koncept, der bygger på idéen om, at naturfagsundervisningen bliver mere meningsfuld, når opgaverne benyttes i praksis. Danmark har allerede et Newton Rum, der er placeret i Hvidovre kommune. Ambitionen er at lave flere Newton-rum, der skal ligge rundt omkring i Danmark.   

Børnenes læring i fokus

Informationsmødet er for dig, der træffer beslutninger. Måske står du i den situation, hvor din kommune eller skole skal i gang med at udbrede eller gentænke STEM-undervisningen. Måske har du overvejet, at undervisningen med fordel kan flyttes til nye rammer for at skabe de optimale betingelser for børnenes læring.