Webinar: Sådan lykkes du som koordinator, faglig leder eller intern konsulent

Dato: 10.08.2020
Tidspunkt: 09:00 - 10:00

Gratis webinar

Leder du projekter, processer eller opgaver – men ikke medarbejdere? Er din titel teamkoordinator, projektleder eller konsulent?

Så er du en af de mange ledere uden formelt personaleansvar, som der er blevet flere og flere af i takt med at ledelseslagene er blevet færre.


Det har skabt helt nye udfordringer og dilemmaer. Dem har lektor Birger Søndergård fået særligt indblik i, i forbindelse med tilblivelsen af hans kommende bog, hvor han har interviewet de såkaldte in-betweeners om de udfordringer og dilemmaer, de står overfor, når de skal praktisere ledelse uden formelt lederansvar.

Birger Søndergård trækker desuden på mere end 20 års erfaring med ledelse både i praksis og som konsulent og rådgiver, når han sammen med ledelseseksperter fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole ser nærmere på de udfordringer in-betweeners står overfor, i en ny webinar-række.

Webinarerne er inddelt i tre temaer:

 • Sådan lykkes du som koordinator, faglig leder eller intern konsulent
 • Sådan udvider du dit lederrum
 • Sådan leder du in-betweeners

Første webinar afholdes 10. august 2020, 
kl. 09.00-10.00

Her giver Kim Hass Rubin og Birger Søndergård deres bud på, hvordan du lykkes i funktionen som koordinator, faglig leder eller intern konsulent.

De kommer bl.a. ind på: Transformationen fra ”menig” medarbejder til in-betweener, hvordan samspilet med kollegaer påvirkes, og hvordan din leder kan understøtte og rammesætte din position

Kommenede webinarer

 • Udvid dit ledelsesrum
  v. Birger Søndergård og Lillian Fannikke
  Den 31. august 2020


 • Ledelse af koordinatorer
  v. Birger Søndergård og Christel Aulkær Moll
  Den 14. september 2020

Tilmeld dig webinaret her – du tilmelder dig samtidig vores nyhedsmail, så du får direkte besked om kommende webinarer og fagrelevante blogindlæg.

Birger Søndergaard
Birger Søndergaard Konsulent