Sådan får du succes som koordinator

Dato: 24.01.2022
Tidspunkt: 09:00 - 10:00

Leder du projekter, processer eller opgaver – men ikke medarbejdere? Måske er du chef for en teamkoordinator, projektleder eller konsulent? 
Hvis du leder ovennævnte, så er du en af de mange ledere uden formelt personaleansvar, som der er blevet flere og flere af i takt med, at ledelseslagene er blevet færre.

Leder og ikke-leder

Det har skabt helt nye udfordringer og dilemmaer. Dem har Lektor Birger Søndergård fået særligt indblik i, i forbindelse med tilblivelsen af den bog, han har skrevet sammen med adjunkt og ph.d. Pernille Damm Mønsted Pjedsted, hvor han har interviewet de såkaldte inbetweenere om deres udfordringer og dilemmaer ved at praktisere ledelse uden formelt lederansvar. Du kan læse mere om bogen her.

Birger Søndergård trækker desuden på mere end 20 års erfaring med ledelse både i praksis og som konsulent og rådgiver.

Hvad får du ud af webinaret?

Den 24. januar 2022 kl 09:00-10:00 deler han ud af sin viden sammen med afdelingschef for Ledelse og Organisation, Kim Hass Rubin.

Her giver de deres bud på, hvordan du kan få succes i funktionen som koordinator, faglig leder eller intern konsulent. De kommer bl.a. ind på: transformationen fra ”menig” medarbejder til inbetweener, hvordan samspillet med kollegaer påvirkes, og hvordan din leder kan understøtte og rammesætte din position.

Derudover vil de også tale om bogen ”Leder og ikke-leder” af Birger Søndergård og Pernille Damm Mønsted Pjedsted.

Målgruppe:

Webinaret er for dig, der er inbetweener. Dvs. koordinator, konsulent eller faglig leder. Webinaret er dog også relevant for dig, der er chef for ovenstående målgruppe.