Webinar: Fremtidens maritime branche og kompetencer

Dato: 04.03.2021
Tidspunkt: 10:00 - 11:30

Er du en del af den maritime branche? Og vil du gerne blive klogere på, hvordan du uddanner og videreuddanner dig til en ændret maritim virkelighed?

Fik du ikke tilmeldt dig vores webinar? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få information om fremtidige webinarer. 

Den maritime branche er under hastig forandring med et øget fokus på data, autonome enheder og bæredygtighed, hvilket skaber ændringer i værdikæder, produktionsmetoder og forretningsmodeller. Dette medfører også ændringer i, hvilke kompetencer den maritime branche har behov for, og det skaber både trusler og muligheder for jer, som allerede er eller er på vej ind i branchen. 

I samarbejde med Maritime People Club har vi hos UCL derfor taget initiativ til dette webinar, som omhandler vores maritime efter- og videreuddannelser, økonomiske støtteordninger og eksempler på karriereveje. Vi ønsker også at skabe en debat med jer deltagere om den maritime branches behov og muligheder for videreuddannelse samt, hvordan vi tilrettelægger fremtidens vilkår og rammer for udviklingen af kompetencer for en langtidssikring af den maritime branche. 

Oplægsholdere til webinaret

  • Chefkonsulent fra UCL Jens Linder vil fortælle om UCL’s maritime efter- og videreuddannelser samt økonomiske støttemuligheder til dig, hvis du har behov for det.
  • Direktør fra Maritime People Club Fritz Ganzhorn vil fortælle om fremtidens maritime branche og kompetencer, som kræver omstilling fra både erhverv, virksomheder og den enkelte maritime aktør.
  • Derudover vil inspektør fra Svendborg Søfartsskole Sandra Malik og Offshore Installation Manager fra Mærsk Drilling Michael Beck fortælle om deres erfaringer med videreuddannelse i ledelse ved Diplomuddannelsen Blue Diploma. 

Webinaret er for dig, der er en del af Det Blå Danmark eller Det Maritime Danmark og specielt for dig, der interesserer dig for eller overvejer, hvordan du uddanner eller videreuddanner dig ind i fremtidens maritime branche inden for f.eks. ledelse, teknologi og bæredygtighed.

Hvis du er interesseret i at lære mere om ledelses- og projektmæssige opgaver inden for den maritime branche, kan du læse mere om Diplomuddannelsen i Ledelse, Blue Diploma.

Jens Linder, chefkonsulent Arbejder bl.a. med forretningsudvikling, lederuddannelser og virksomhedsrådgivning