Webinar: Grafisk facilitering

Dato: 21.04.2021
Tidspunkt: 16:00 - 17:00

Vil du skabe en større variation og interaktion i din måde at afvikle møder, præsentation og undervisning på? Så har vi et gratis webinar til dig.

Fik du ikke tilmeldt dig vores webinar? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få information om fremtidige webinarer. 

Rent praktisk handler grafisk facilitering om, at vi skifter skærme og power points ud med tegninger på whiteboards og plancher. Det handler ikke om, at vi skal lave et fuldstændigt skift, men at vi skaber en større variation i vores brug af værktøjer, som kan være med til at fremme læring og kreativitet.

Grafisk facilitering handler ikke om, at vi skal være gode til at tegne eller være små grafiske kunstnere. Konsulent fra UCL Gerd Madsen har erfaring med, at alle kan lære helt simple teknikker til at tegne, der passer til netop dem. Med tegninger kan processer og diskussioner blive mere åbne og dynamiske, og tegningerne kan skabe nærvær og involvering på en anden måde.   

På webinaret tager konsulenterne Gerd Madsen og Julie Kowal fra UCL udgangspunkt i det at tegne mennesker. Mennesker er en primær del af alle processer, og måden, vi tegner mennesker på, kan vise adfærd, identitet og følelser.

Webinaret er meget hands-on, og vi opfordrer dig til at have papir og blyanter eller tuscher klar, så du kan være med i tegneprocessen. Du skal bare kaste dig ud i det.

Oplægsholderne til webinaret er:

  • Gerd Madsen, konsulent i læringsteknologi og facilitering ved afdelingen Business og Teknologi, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
  • Julie Kowal, konsulent i kommunikation og IT ved afdelingen Business og Teknologi, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Gerd Madsen, konsulent Arbejder bl.a. med læringsteknologi og facilitering
Julie Kowal Kristiansen, specialkonsulent Arbejder med området IT og kommunikation