Webinar om Forretningsstrategier i en ny verden

Dato: 25.11.2020
Tidspunkt: 10:30 - 11:30

Er du ejer, leder eller mellemleder? Vil du gerne have værktøjer til, hvordan du og din virksomhed arbejder med strategi og forretningsudvikling i en ny foranderlig verden?
Så har vi et gratis webinar til dig.

Små og mellemstore virksomheder står overfor store udfordringer i den globale og digitale verden. Corona, ustabile markedsvilkår, fysisk afstand og digitalisering udfordrer klassisk strategitænkning.

Der er ingen garantier for virksomheders overlevelse i en turbulent og uforudsigelig verden. Mange virksomheder er tvunget til at opprioritere deres udvikling og arbejde med nye former for forretningsstrategier.

På webinaret sætter chefkonsulent fra UCL Jens Linder og erhvervschef fra Vejle Erhverv - Erhvervsservice og Turisme Morten Damgaard Nielsen fokus på, hvorfor nogle virksomheder klarer sig bedre end andre under ændrede markedsvilkår. De virksomheder, som klarer sig bedst, er bl.a. dem, der formår at tænke nyt, omstille produktion og etablere nye måder for relationer til kunder og forbrugere.

Jens Linder og Morten Damgaard Nielsen giver også input til nogle af de væsentlige områder, der bør have opmærksomhed i forhold til din virksomheds aktuelle udvikling i en ny foranderlig verden, herunder eksport og afsætningsudfordringer, arbejdet med relationer og salg på afstand, digitalisering, bæredygtighed samt strategiarbejde.

Oplægsholderne til webinaret

  • Jens Linder, Chefkonsulent, afdelingen Ledelse og Organisation, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.
  • Morten Damgaard Nielsen, Erhvervschef | Vejle Erhverv - Erhvervsservice og Turisme

Analyser viser, at bestyrelser i små og mellemstore virksomheder har gavn af at uddanne og dygtiggøre deres bestyrelsesmedlemmer til de forretningskritiske opgaver, herunder strategiarbejde.

Derfor udbyder vi her på UCL en ny uddannelse for bestyrelser, bestyrelsesmedlemmer og virksomhedsledere med start i januar 2021.

Du kan læse mere her

Jens Linder, chefkonsulent Arbejder bl.a. med forretningsudvikling, lederuddannelser og virksomhedsrådgivning