Webinar: Viser corona hvilken tilgang du har til HR?

Dato: 14.06.2021
Tidspunkt: 15:00 - 16:00

På dette gratis webinar kan du bl.a. høre om de tendenser, der er for HR-området i 2021/22, og få nogle helt konkrete redskaber til at understøtte HR-indsatsen på din arbejdsplads på en moderne og tidssvarende måde. 

Fik du ikke tilmeldt dig vores webinar? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få information om fremtidige webinarer. 

HR-funktionen har ændret sig

En tendens i arbejdslivet er hybrid tilstedeværelse af både ledelse og HR. Vi ser flere kombinerede former for tilstedeværelse. Denne nye virkelighed skal HR navigere i, og ikke mindst understøtte ledelsen i at bruge i fremtiden. 

Human Resource Management handler lige nu om “design af gode arbejdsfællesskaber”, hvor alle er med, og hvor vi bruger de nye teknologiske muligheder, samtidig med at vi har fokus på den fysiske tilstedeværelse. HR-funktionen er vigtigere end nogensinde før - men funktionen har ændret sig. 

Få værktøjer, der virker 

Dette webinar giver dig nogle helt konkrete redskaber til at understøtte HR-indsatsen på din arbejdsplads på en moderne og tidssvarende måde. 

På webinaret får du desuden en række metoder, som du med det samme kan benytte dig af i din hverdag som HR-konsulent eller leder med ansvar for HR. 

Du får: 

  • et grundlag for at forstå de HR-udfordringer, der er lige nu i forbindelse med genåbning af arbejdspladserne 
  • konkrete redskaber til at understøtte ledelsen i det strategiske arbejde fremadrettet 
  • en teknik til at løfte dit HR-arbejde fra regler og manualer til samskabte løsninger 
  • et bud på tendenser for HR-området i 2021/22. 

Hvem er vi? 

Dine værter på webinaret er Rikke Harpøth Topholm og Kristine Karlshøj, der er ledelseskonsulenter og undervisere ved UCL. 

Hvem er du? 

Webinaret er for dig, der arbejder som HR-konsulent eller personaleleder, og ønsker at udvide din horisont og vide mere om HR-tendenserne i 2021.  

Hvis du samtidig har en spirende interesse for kompetenceudvikling inden for HR, så lyt med sidst i webinaret, hvor vi vil fortælle mere om et nyt fokus på HR i Diplomuddannelse i ledelse. 

Interesseret i HR og ledelse? 

Som en del af Diplomuddannelse i ledelse tilbyder vi diplommodulet Human ressource management og ledelse. Læs mere om modulet.