Arbejdsmiljø

Akademimodul

Er du leder eller arbejdsmiljørepræsentant, og vil du sætte ekstra fokus på arbejdsmiljøet i din virksomhed? Så er modulet Arbejdsmiljø det rigtige for dig. 

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold 

På modulet lærer du bl.a. om metoder til måling og forebyggelse af det psykiske og fysiske arbejdsmiljø, og du bliver bedre til at løse arbejdsmiljøproblematikkerne i din virksomhed. 

Du lærer om:

  • arbejdsmiljøreguleringen i Danmark, herunder arbejdsmiljøområdets aktørers roller og funktioner
  • arbejdsmiljøorganisationens og arbejdsmiljørepræsentantens roller og ansvar
  • arbejdspladsvurdering, regler og metoder med fokus på risikovurdering og forståelse.

Udbytte

Efter modulet er du bedre til at opstille løsningsmuligheder til håndtering af problemstillinger inden for arbejdsmiljøområdet. 

Niveau 

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkeltfag. Arbejdsmiljø er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Modulet er for dig, der er leder eller arbejdsmiljørepræsentant og vil sætte ekstra fokus på arbejdsmiljøet i din virksomhed.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for diplom- og akademiuddannelse samt realkompetencevurdering (RKV)
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb