Arbejdsmiljøledelse

Akademimodul

Er du leder eller arbejdsmiljørepræsentant, og vil du blive en endnu dygtigere leder inden for kombinationen af økonomi og arbejdsmiljø?

Her lærer du, hvordan du skaber processer for udviklingen af arbejdsmiljøområdet i din virksomhed. 

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold 

På modulet lærer du bl.a. om nye teorier og metoder med fokus på forebyggelsesprincipper inden for det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. 

Indhold: 

  • Ledelse af de forebyggende processer, herunder risikovurdering, principper og anvendelse
  • Den danske arbejdsmarkedsmodel (Flexicurity)
  • Arbejdsmarkedsparter og -struktur
  • Ulykkesforebyggelse
  • Udviklingen af komplementære relationer mellem leder og medarbejdere.

Udbytte

Efter modulet Arbejdsmiljøledelse er du bedre til at håndtere udviklingsorienterede situationer og processer inden for ledelse og arbejdsmiljøområdet. 

Niveau 

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkeltfag. Arbejdsmiljøledelse er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Modulet er til dig, der er leder eller arbejdsmiljørepræsentant, og som gerne vil have et større fokus på udvikling og forebyggelse af arbejdsmiljøområdet.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for diplom- og akademiuddannelse samt realkompetencevurdering (RKV)
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb