Forretningsforståelse i detailhandlen

Akademimodul

Vil du have større forståelse for sammenhængen mellem din virksomheds forskellige nøgletal, så du sikre dig, at I gennemfører udviklende tiltag på et korrekt beslutningsgrundlag. Lær mere her!

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Få større virksomhedsforståelse!

Fagligt indhold 

Du lærer at finde de led i jeres værdikæde, som skaber mere værdi for kunden. Gennem analyser af jeres marked og konkurrentforhold, får du indblik i din virksomheds profil og image. Så kan du vurdere, hvor I står stærkt eller hvor I skal udvikle jer.

Du får viden om:

  • resultatopgørelse, balance og likviditet samt nøgletal og anvendelse af disse
  • profil og image via markedsundersøgelser
  • konkurrentanalyse via virksomhedens SWOT analyse.

Udbytte

Du lærer at omsætte data fra nøgletal til konkrete og udviklende tiltag i din virksomhed. Yderligere kan du vurdere din virksomheds profil og image på markedet, hvor du kan gennemføre konkurrentanalyser og sikre korrekt beslutningsgrundlag for virksomheden.

Niveau

Forretningsforståelse i detailhandlen introducerer dig til grundlæggende metoder og redskaber til anvendelse af økonomiske data i virksomheden, så du kan sikre korrekt beslutningsgrundlag for virksomhedens forretningsforståelse og anvendelse i praksis.

Modulet hører under akademiuddannelse i Retail og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig med relevant erhvervserfaring, som arbejder eller vil arbejde med forretningsforståelse og udvikling i detailhandlen.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb