Indledende erhvervsjura

Akademimodul

Har du behov for at genopfriske din viden om erhvervsjura inden du starter på den finansielle akademiuddannelse? Indledende erhvervsjura forbereder dig til uddannelsen!

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Bliv klar til din efteruddannelse!

Fagligt indhold 

Indledende erhvervsjura er et tilbud til dig, som har behov for at få dine kvalifikationer opjusteret, så du har det nødvendige grundlag for at kunne påbegynde den finansielle akademiuddannelse.

Du får viden om:

  • grundlæggende retsregler og en bred juridisk referenceramme til forståelse af gældende retstilstand og ny lovgivning
  • udvalgte forsikringsretlige emner
  • betingelserne for at ifalde erstatningsansvar
  • gældende retsregler.

Udbytte

Med akademimodulet bliver du klar til uddannelse – det kan især være en god idé, hvis det er længe siden, at du har beskæftiget dig med erhvervsjura.

Når du har færdiggjort indledningsfaget kan du identificere og vurdere juridiske problemstillinger på forskellige stadier i kundeforholdet og foretage visse juridiske handlinger, eller afgøre, hvornår anden sagkyndig bistand er påkrævet.

Målgruppe

Indledningsfaget er et tilbud til dig, som ikke har kendskab til jura eller til dig, som har behov for at få dine juridiske kvalifikationer genopfrisket, så du har det nødvendige grundlag for at kunne påbegynde den finansielle akademiuddannelse.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jesper Ussing Hjort, chefkonsulent Vejleder inden for økonomiske akademi- og diplomuddannelser samt realkompetencevurdering

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb