Interkulturel ledelse og samarbejds-processer

Akademimodul

Har du oplevet, at de traditionelle ledelsesværktøjer kommer til kort, når du skal have mange forskellige kulturer til at spille sammen? 

Som leder har du brug for nye redskaber, når du oplever, at bl.a. adfærd og ledelsesstil tolkes forskelligt.
Hjælpen finder du her.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Undgå interkulturelle misforståelser

Fagligt indhold og udbytte

Centralt i modulet finder du Erin Meyers otte perspektiver på usynlige, kulturelle forhindringer. Perspektiverne rangerer, hvordan bl.a. kommunikation, ledelsesstil og evaluering bliver grebet an i forskellige lande. Sammen udforsker vi perspektiverne, oversætter og relaterer dem til din lokale kontekst.

I undervisningen reflekter vi også over, hvordan medarbejderen ser dig og ledelsen, og hvordan kommunikation opleves forskelligt på tværs af kulturel diversitet, herunder:

  • beslutningsprocesser
  • argumentation
  • struktur
  • tillid.

Du går derfor fra undervisningen med en bedre interkulturel praksisforståelse og fornyet navigationssans for ledelse blandt forskellige kulturer.

Niveau

Interkulturel ledelse er et valgfrit modul, du kan tage som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som en enkelt fag.

Målgruppe

Modulet er særlig velegnet til dig, der leder eller arbejder i virksomheder, som har medarbejdere fra mange forskellige kulturer.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for diplom- og akademiuddannelse samt realkompetencevurdering (RKV)
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb