Iværksætteri i praksis - Classic

Akademimodul

Drømmer du om et liv som selvstændig?
Så er Iværksætteri i praksis noget for dig. Du bliver klædt på, så du har det bedste grundlag for at starte din egen virksomhed.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Omsæt ord og tanker til handling

Fagligt indhold

Iværksætteri i praksis giver dig beslutningsgrundlag for etablering af din egen virksomhed, hvor du bl.a. lærer om udviklingen af en forretningsplan, idéudvikling og kreativ tænkning samt faktuelle forhold som moms og skatteforhold, finansiering og økonomi, salg og kundeforståelse og markedsføring.

Du får kompetencer til selvstændigt at kunne etablere og drive egen virksomhed, og du bliver i stand til at skelne mellem og udvælge relevante forretningskoncepter for fremtidig vækst.

Du lærer om:

  • lovgivningen i forhold til selskabsformer
  • rollen som selvstændig, herunder benyttelse af rådgivere og etablering af netværk
  • innovation og innovationsprocessen
  • opbygningen af en hjemmeside, domæne og søgeoptimering.

Udbytte

Selvstændigt kan du udføre en mindre kunde- og markedsanalyse til arbejdet med din forretningsplan og videre virksomhed.

Efter Iværksætteri i praksis kan du:

  • selvstændigt etablere og drive en virksomhed
  • udvælge forretningskoncepter og skabe vækst i din virksomhed
  • forbedre, optimere og strukturere udviklingen i din virksomhed.

Niveau

Iværksætteri i praksis er til dig, som vil starte din egen virksomhed, enten på baggrund af din profession eller som følge af idégeneration. Du bliver klædt på til hverdagen som selvstændig med fokus på produkter, innovation og markedsføring.

Modulet hører under akademiuddannelse i Innovation, produkt og produktion og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig, som vil starte din egen virksomhed. Med Iværksætteri i praksis kan du få hjælp til opstartsprocessen, så du kan skabe din drømmevirksomhed.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb