Ledelse af digital udvikling

Akademimodul

Ledelse af digital udvikling kræver noget ekstra af dig. For det første skal du kunne vurdere og forstå forretningsbehovet og jeres egen digitale modenhed. For det andet skal du have et digitalt mindset og kunne lede de digitale forandringsprocesser som en kontinuerlig proces – altså som en forandring, der aldrig slutter.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Styrk dit digitale mindset

Fagligt indhold 

På modulet får du kompetencer til at styrke din virksomheds arbejde med digital udvikling, og du bliver i stand til at bidrage aktivt til din virksomheds digitale strategi.

Du får også forudsætningerne for at styrke organisationens digitale kompetencer med fokus på udvikling, planlægning og implementering af digitalt understøttede processer.

Du lærer om:

  • vurdering af og forståelse for virksomhedens digitale forretningsbehov
  • digital strategi og eksekvering
  • vurdering af egen virksomheds digitale modenhed
  • ledelse af digitale forandringsprocesser som en kontinuerlig proces
  • det digitale mindset.

Udbytte

Efter modulet kender du centrale teorier, begreber og modeller om digitalisering og digital forretningsforståelse – og særligt dem, der har relevant for ledelse og det ledelsesmæssige rum.

Du kan vurdere din virksomheds digitale modenhed og ud fra den træffe bevidste og relevante valg om virksomhedens digitale udvikling samt bidrage til at udvikle virksomhedens digitale forretningspotentiale, hvor du kan hjælpe med at udfolde udviklingsmulighederne.

Niveau

Modulet er en del af Akademiuddannelsen i Ledelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt uddannelsesforløb.

Målgruppe

Modulet er for alle, der er interesseret i digital ledelse og organisationsudvikling. Såvel ledere, projektledere, konsulenter, som medarbejdere, der ønsker konkrete redskaber til at forberede og lede forskellige typer af forandrings- og udviklingsprocesser.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for diplom- og akademiuddannelse samt realkompetencevurdering (RKV)
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb