Ledelse, der skaber social kapital

Akademimodul

På modulet lærer du om sammenhængen mellem social kapital og virksomhedens performance, så du kan skabe et produktivt fællesskab på arbejdspladsen.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold 

På modulet lærer du om social kapital som en vigtig ressource, når du og ledelsen skal takle nye udfordringer med krav om innovation, samarbejde, selvledelse og omstillingsparathed.

Indhold: 

  • Værktøjer og metoder til at arbejde med social kapital i praksis
  • Centrale begreber i social kapital
  • Skabelse og udvikling af social kapital.

Udbytte

Efter modulet er du bedre i stand til at varetage ledelsesopgaver i relation til skabelse og udvikling af social kapital i praksis.

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkeltfag. Ledelse, der skaber social kapital er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig, der vil bruge social kapital i din ledelsespraksis.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for diplom- og akademiuddannelse samt realkompetencevurdering (RKV)
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb