Logistik

Akademimodul

Få viden om blandt andet forsyningskæder og logistikanalyse, og få værktøjerne til at analysere og håndtere de logistiske opgaver i virksomheden - også dem med et internationalt perspektiv.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Få det nationale og internationale perspektiv på logistik

Fagligt indhold

Millionvis af varer krydser hver dag lande-, branche- og virksomhedsgrænser, På Logistik får du overblik over området og de konkrete værktøjer, der gør det muligt for dig at styre varernes vej gennem verden.

Du får indblik i hele forsyningskæden og lærer at analysere samarbejdsrelationer, så du kan optimere udnyttelsen af ressourcer. Du får også værktøjerne til at analysere virksomhedens service- og omkostningsniveau på logostikområdet, så du kan vurdere effektiviteten.

Du lærer om:

  • upstream, inhouse og downstream strategier
  • forskellige styringsværktøjer som ERP og CRM
  • forandringsprocesser, kvalitetskontrol og markedssituationen.

Derudover bliver du rustet til at udarbejde logistikanalyser og til at vurdere forskellige analyseformers brugbarhed i specifikke situationer.

Udbytte

Du kan lave analyser af vareflowet og informationsstrømmene i virksomhedens værdikæde, så du kan analysere og reflektere over opgaver for opbygning af interne procedurer.

Efter Logistik kan du:

  • udarbejde styrke/svaghed/fordele/ulemper med begrundede problemstillinger og forslag til optimeringer
  • forholde dig reflekterende til optimeringsforslagenes anvendelse i praksis til optimering af værdikæden, herunder en vurdering af cost-benefit ved ændringerne
  • organisere og gennemføre operationelle optimeringsforslag.

Niveau

Logistik bliver du undervist med Blended Learning.

Modulet hører under akademiuddannelse i International transport og logistik og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig med relevant erhvervserfaring, der vil optimere din virksomheds logistik ud fra både et nationalt og et internationalt perspektiv.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Susanne Hansen Sekretær
Dette modul er tilrettelagt som Blended Learning (BL) Det betyder, at dit undervisning veksler mellem fysisk fremmøde og online studieaktiviteter. BL giver dig øget fleksibilitet i forhold til arbejds- og privatliv, samtidig med at du opnår fordelene ved dialog og samarbejde med medstuderende.

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Uddannelsesretningens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb