Marketingstrategi og forretningsudvikling

Akademimodul

Få overblikket over de afsætningsmæssige begreber og værktøjer, så du kan blive en aktiv spiller i salgs- og markedsføringsarbejdet.
Du kan lære om marketingstrategi og forretningsudvikling her!

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Sæt fokus på strategi!

Fagligt indhold 

Afsætningsstrategi giver dig overblikket over, hvordan markedsføring, strategisk planlægning, konkurrentanalyse og segmentering kan spille sammen og styrke salget af virksomhedens produkter.

Du lærer om:

  • grundlæggende markedsføringsbegreber
  • virksomheders økonomiske situation, herunder grundlæggende regnskabsforståelse og væsentlige nøgletal
  • konkurrenceloven
  • teorier og modeller til brug for udvikling af virksomhedens fremtidige strategi.

Blandt andet får du viden om virksomhedens strategi, planlægningsproces, mission, vision og forretningsgrundlag. Men salg handler i høj grad om virksomhedens omverden, så du får også værktøjerne til at analysere konkurrenterne og branchen i det hele taget.

Udbytte

Du får viden om købsadfærd på konsument- og producentmarkedet og lærer at segmentere de forskellige kundegrupper. Derudover får du værktøjerne til at formulere en markedsføringsstrategi, der rammer de valgte målgrupper.

Efter Marketingstrategi og forretningsudvikling kan du:

  • formidle virksomhedens interne og eksterne situation til samarbejdspartnere, brugere og interessenter i form af styrker, svagheder, muligheder og trusler
  • vurdere de eksterne påvirkninger fra omverdenen og give forslag til ændringer af strategien for derigennem at styrke og fastholde virksomhedens konkurrenceevne.

Niveau

Marketingstrategi og forretningsudvikling giver dig en grundlæggende introduktion til arbejdet med strategi og forretningsudvikling med fokus på både den interne og den eksterne situation.

Modulet hører under akademiuddannelse i Salg og markedsføring og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig, som arbejder eller vil arbejde med marketingstrategi, så du kan indgå i udviklingsarbejdet af din virksomhed.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Lars Grøndahl Schou Chefkonsulent
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Datoer og tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb