Odense Robotics - Ledelse i praksis

Akademimodul

Sæt fart i din faglige og personlige lederudvikling og få redskaberne til at styrke din personlige lederstil med Ledelse i praksis.

Kurset er udviklet i samarbejde med Odense Robotics, men er nu også åben for industrivirksomheder.

Modulet er samlæst, så du kan følge kurset på enten diplom- eller akademiniveau. Læs mere under 'niveau'

Tilmeld modul

Find den ledelsesstil, der passer dig og dine medarbejdere!

Fagligt indhold 

Når du uddanner dig i praktisk ledelse, bliver du i stand til at analysere og vurdere forskellige ledelsesformers effektivitet og anvendelighed i konkrete ledelsessituationer. 

Du får viden om:

  • ledelsesteorier
  • personlig lederstil og –udvikling
  • kommunikation og konflikthåndtering
  • lærings- og udviklingsprocesser.

Udbytte

Du får indblik i de psykologiske aspekter af lederskabet og får konkrete værktøjer til styrkelse af den strategiske ledelse gennem kommunikation.

Men praksis ledelse handler også om motivation, læring og udvikling af medarbejderne. Uddannelsen giver dig derfor viden om pædagogiske og følelsesmæssige teorier og virkemidler.

Efter Ledelse i praksis kan du:

  • anvende centrale metoder og redskaber, der knytter sig til beskæftigelse inden for det ledelsesmæssige område
  • anvende ledelseskommunikation som en del af egen ledelsespraksis og varetage ledelsesmæssige funktioner i praksis
  • vurdere praksisnære problemstillinger og foretage justeringer i arbejdsgange og arbejdsprocesser
  • formidle praksisnære problemstillinger og løsningsmuligheder til samarbejdspartnere og medarbejdere.

Niveau

Uanset om lederrollen er ny, eller du allerede har års erfaring, er spørgsmålene mange. Ledelse i praksis giver dig den grundlæggende viden om god ledelse uanset om du er projektleder, teamleder, mellemleder eller virksomhedsleder

Du kan bruge Ledelse i praksis som led i din videreuddannelse eller efteruddannelse. Du kan også tage fagmodulet som selvstændigt lederkursus.

Modulet hører under akademiuddannelse i ledelse og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Du kan også tage faget på diplomniveau (Det personlige lederskab), her vil du deltage i undervisningen på akademi, men have et større pensum.

Noget vil være selvstudie, ca. 2 timer ekstra ugentligt.

For uddybning kontakt adjunkt Allan Larsson på alfl@ucl.dk eller på: 2946 1944

Støtteordning

Små og mellemstore virksomheder i Region Syddanmark har mulighed for at få dækket op til halvdelen af prisen gennem EU-projektet Vækstrettet kompetenceudvikling.

Kontakt projektleder Lars Almind Knudsen på tlf: 2399 6677 eller laknu@erhvervshusfyn.dk inden du tilmelder dig kurset for at høre om dine muligheder for medfinansiering.

Omstillingsfonden

Faglærte og ufaglærte har frem til 2021 mulighed for at få betalt hele eller en del af deltagergebyret til efteruddannelse.

Omstillingsfonden er din chance for at få op til 10.000 kroner til efteruddannelse. Fonden uddeler midler indtil 2021.

Se om du er berettiget her

Kontakt adjunkt og ledelseskonsulent Allan Larsson på tlf: 2946 1944 eller alfl@ucl.dk inden du tilmelder dig kurset for at høre mere om dine muligheder for medfinansiering.

Målgruppe

Ledelse i praksis er for dig, der gerne vil være en dygtigere leder. Akademimodulet sætter fart i din faglige og personlige lederudvikling og giver dig redskaberne til at styrke din personlige lederstil.

Allan Folke Larsson Konsulent, Ledelse og Lederudvikling
Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for akademiuddannelse og realkompetencevurdering (RKV)
Janni Frank Studiesekretær, Odense

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb