Offshore produktion og teknologi

Akademimodul

På modulet Offshore produktion og teknologi får du den teoretiske viden vedrørende råstofudvinding, organisering og sikkerhed på offshore olie- og gasplatforme. Du opnår de praktiske færdigheder og kompetencer til blandt andet at vurdere styringer og regulering af petrotekniske/procestekniske anlæg og optimere anlæg under hensyntagen til det driftsmæssige, vedligeholdsmæssige og arbejdsmiljømæssige.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Beskrivelse

Du får viden om komponenternes anvendelse og funktion inden for det maskintekniske område. Du lærer også om de gældende standarder og normer.

Med modulet opnår du kompetencer til at kunne se sammenhænge mellem maskintekniske anlægs funktion og de anvendte automationselementer, samt at komme med løsningsforslag til optimering af disse.

Det er en forudsætning, at du har gennemført uddannelsens obligatoriske moduler (EL-teknologi og integrerede automatiske enheder, Automationsdesign og Drift og vedligehold).

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb