Positiv psykologi i ledelse

Akademimodul

Sygdom, udbrændthed og stress er parametre, der kan påvirke din virksomhed og dine medarbejdere i en negativ retning.

Løsningen får du her: Positiv psykologi giver dig redskaberne til at sikre bedre trivsel, styrker jeres performance og skaber en sund kultur i virksomheden.

Tilmeld
Garanteret holdstart

Positivitet smitter

Fagligt indhold og udbytte

På modulet sætter vi fokus på, hvad der gør, at vi vokser og gror som mennesker – i både private og arbejdsmæssige sammenhænge.

Derfor arbejder vi ud fra 3 centrale punkter:

  • I Positiv psykologi har Martin Seligmans forskning vist, at der er en sammenhæng mellem følelser og produktivitet. Vi hjælper dig med at omsætte psykologiens tilgang til fornyet arbejdsglæde, blomstrende overskud og høj faglighed i din virksomhed.

  • Flow er en mental tilstand, hvor du er fuldstændig opslugt af et energifyldt fokus med fuld involvering og succes i sigte. Vi lærer dig, hvordan du bruger Flow som tilgang og værktøj i din hverdag og over for dine medarbejdere.

  • Vi introducerer dig for undersøgelsesværktøjet Gallup Q12, hvor du stiller 12 spørgsmål til dine medarbejdere. Med svarene får du en unik indsigt i medarbejdernes engagement på individuelt, team- og virksomhedsniveau. Q12 bliver dit redskab til vækst og udvikling i et positivt miljø.

Niveau

Positiv psykologi i ledelse er et valgfrit modul, du kan tage som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkelt fag.

Målgruppe

Modulet er til dig, der gerne vil have redskaberne til at skabe bedre trivsel og et større engagement på din arbejdsplads.

Er du medarbejder, men ikke leder? Så er modulet Positiv psykologi i organisationen særligt rettet til dig.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for akademiuddannelse og realkompetencevurdering (RKV)
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld

Forløb