Pressehåndtering i praksis

Akademimodul

Har du styr på pressehåndtering?
Bliv kvalificeret til selvstændigt at kunne analysere, planlægge og forestå organisationens kommunikation til/med/via presse og medier med henblik på at varetage organisationens forskellige strategiske mål.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Få teoretisk viden og praktiske redskaber til pressehåndtering!

Fagligt indhold 

Med en grundlæggende forståelse af mediernes samfundsrolle, dagsorden og arbejdsbetingelser lærer du, hvordan organisationen via pressen kan arbejde på at fremme sine strategiske mål gennem positiv synlighed i offentligheden og forebygge kritiske sager i medierne.

Du får kompetencerne til at analysere og vurdere organisations rolle i forhold til medierne, offentligheden og det politiske system og kunne udvælge og gennemføre strategierne for at fremme organisationens sag.

Du får viden om:

  • mediernes samfundsrolle og arbejdsbetingelser
  • strategier og midler til pressehåndtering, herunder Marketing Public Relations, Issues Management og Krisekommunikation
  • brug af medierne til at understøtte organisationens strategiske mål
  • forebyggelse og i håndtering af organisationens mediekriser.

Udbytte

Du lærer at indgå i og efterleve strategier og planer for organisationens pressearbejde, hvor du kan vælge hensigtsmæssige metoder i kontakten med medierne.

Efter Pressehåndtering i praksis kan du:

  • arbejde ud fra strategier for organisationens gode historier med henblik for at fremme konkrete forretningsmål eller fastholde/styrke organisationens generelle omdømme
  • analysere og vurdere organisations rolle i forhold til medierne, offentligheden og det politiske system og kunne udvælge og gennemføre strategierne for at fremme organisationens sag.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Pressehåndtering i praksis er et valgfrit modul.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig, som arbejder professionelt med kommunikation, hvor du vil specialiserer dig inden for pressehåndtering.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Gerd Madsen, konsulent Arbejder bl.a. med læringsteknologi og facilitering
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb