Projektledelse suppleret med PRINCE2 Foundation

Akademimodul

Vil du lære om metoder til udvikling af processer, strukturer og arbejdsmiljøer? Lær om projektledelse, hvor du kan vurdere metoder til at omsætte idéer til kunderelaterede koncepter og markedsudvikling.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Brug PRINCE2® som projektstyringsværktøj

Fagligt indhold 

På modulet arbejder du med et udviklingsprojekt i forhold til innovative processer, konceptudvikling og ressourceallokering.

Du lærer om:

  • udarbejdelse af en beskrivelse af projekt- og problemløsning med angivelse af eventuel outsourcing
  • anvendelse af principper for projektarbejde og projektledelse, herunder styringsmodeller og værktøjer for forskellige typer af udviklingsprojekter
  • vurdering af behov og muligheder for netværksorganisering og udvikling af rammer for netværksorganisering.

Udbytte

I relation til ressourceallokering får du den nødvendige viden, så du kan sammensætte og udvikle projektgrupper, vurdere ressourcebehov - herunder behov for inddragelse af konsulentbistand og etablering/udnyttelse af vidensnetværk.

Tager du dette modul, får du en to-i-en løsning. Samtidig med undervisningen i Projektledelse skal du på et selvstudie med webinarer tage en PRINCE2®.

Vælger du at tage faget som fjernundervisning, vil der ikke være noget fremmøde.

Du får viden om PRINCE2® projektstyringsmetoden, så du bliver i stand til at organisere, planlægge og styre projekter effektivt i overensstemmelse med PRINCE2®-metoden.

PRINCE2® bygger på "best practice" og er et meget konkret redskab, som projektledere bruger i forbindelse med opstart, gennemførelse og afslutning af større projekter f.eks. IT- og byggeprojekter.

Begge fag afsluttes med en eksamen (to eksaminer i alt). Du har ét forsøg til at bestå PRINCE2®.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Innovation, produkt og produktion og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

PRINCE2® anvendes som projektstyringsværktøj - typisk i forbindelse med store it- og byggeprojekter eller i større produktionsvirksomheder og offentlige virksomheder.

Målgruppe

Du bliver rigtig godt klædt på til at søge stillinger, hvor projektstyring er en central del af jobbet. 

Alle PRINCE2® kurser er udbudt under godkendelse af den Akkrediterede Trænings Organisation (ATO).

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jan Poulsen Uddannelseskonsulent
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder
Susanne Hansen Sekretær , ansvarlig for 6-ugers forløb for ledige

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb