Sikkerhed

Akademimodul

Vil du have større viden om teknisk dokumentation i henhold til gældende normer og standarder for sikkerhederne på automatiske anlæg?
Sæt fokus på din virksomheds sikkerhed og aktuelle trusler, så du kan lave forebyggende tiltag.

Tilmeld

Har du styr på sikkerheden i din virksomhed?

Fagligt indhold

I IT-verdenen dukker der konstant nye trusler op for virksomhedens IT-sikkerhed – du har derfor brug for kompetencerne til at analysere sikkerheden for operativsystemer og værktøjer til at forebygge hacking og cybercrime.

På modulet lærer du at foretage sikkerhedsanalyser, udarbejde løsningsforslag samt udarbejde konkrete retningslinjer for en handlingsplan hvis uheldet er ude og din virksomhed bliver ramt af et IT-angreb.

Du får viden om:

  • gældende regler for maskininstallationer
  • implementering af sikkerhedsforanstaltninger
  • risikovurderinger iht. gældende normer og standarder for det valgte system.

Udbytte

Efter Sikkerhed kan du sikkerhedsmæssigt og inden for de gældende regler dimensionere elektriske installationer på minde automatiske enheder samt forsvarligt håndtere el-teknisk materiel efter gældende regler og normer.

Niveau

Modulet hører under akademiuddannelsen i Automation og drift og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag. Sikkerhed er et retningsspecifikt modul under retningen Offshore, olie og gas.

Målgruppe

Hvis du ser dig selv som en sikkerhedsekspert i fremtiden og hvis du har IT-erfaring, men gerne vil udvide dit repertoire til også at inkludere IT-sikkerhed, og gerne vil tage del i at hæve din virksomheds sikkerhedsniveau, så er dette modul noget for dig.

Hans Kjær Jørgensen, chefkonsulent Arbejder med videregående tekniske efteruddannelser
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb