Strategi i juridisk perspektiv

Akademimodul

På modulet lærer du om det juridiske perspektiv på det strategiske arbejde og styrker dine ledelsesmæssige og forretningsmæssige beslutninger. 

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Fagligt indhold

På modulet lærer du bl.a. om forskellen på den juridiske risiko, den strategiske risiko og den omdømmemæssige risiko samt om aftalefrihed og særlige forretningsorienterede beskyttelsespræceptive områder.

Indhold: 

  • Aftaler, fakta, praksis og risikovurdering
  • Køb, fakta, praksis og risikovurdering
  • Erstatning, fakta, praksis og risikovurdering
  • Kreditorer, fakta, praksis og risikovurdering
  • Arbejdsgiveransvar, fakta, praksis og risikovurdering.

Udbytte

Efter modulet er du bedre i stand til at formidle de juridiske komplikationer og problemstillinger, der kan opstå i strategisk perspektiv.

Niveau

Modulet kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse i Ledelse eller som et enkeltfag. Strategi i juridisk perspektiv er et valgfrit modul på uddannelsen.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig, som vil lære mere om det juridiske perspektiv i forhold til strategi og ledelse.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Eiler Skovbjerg, studiekoordinator Vejleder i ledelse og HR inden for diplom- og akademiuddannelse samt realkompetencevurdering (RKV)
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb