Videokommunikation

Akademimodul

Vil du producere gode videoer rettet mod de sociale medier?
Med Videokommunikation lærer du de vigtigste tekniske, praktiske og formidlingsmæssige værktøjer til arbejdet med videokommunikation.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Bliv skarp til videokommunikation

Fagligt indhold 

Med Videokommunikation får du den mest basale viden rent teknisk, men også indholdsmæssigt, så du på kort tid selv kan lave videoer til nettet.

Du får viden om:

  • præmisserne for virksomhedens kommunikation med video
  • formidling af virksomhedens budskab via videokommunikation
  • relevansen af videokommunikation.

Du lærer om de vigtigste ting i en videoproduktion; idé, lyd, lys, kameravinkler, kamerabevægelse, interview, reportage, portrætter m.m., så du nemt kan lave små videoer til web på kort tid.

Udbytte

Vurdering og valg af genrer og formater, så det passer til formål og målgruppen, er essentielt for din videokommunikation. Derfor lærer du om de grundlæggende præmisser for at kommunikere et budskab på video.

Efter Videokommunikation kan du:

  • vælge de rette værktøjer samt optage og redigere video på grundlæggende niveau
  • indgå i udvælgelsen og anvendelsen af relevante medier til at formidle virksomhedens budskab med video, herunder sociale medier og mobile enheder.

Niveau

Videokommunikation er et praktisk modul, hvor der vil være tavleundervisning, filmvisning og øvelser, hvor du lærer at producerer film selv.

Bemærk! Du skal medbringe egen mobiltelefon, som skal kunne optage video.

Modulet hører under akademiuddannelse i Kommunikation og formidling og kan tages som en del af den fulde akademiuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Akademimodulet er til dig som arbejder med kommunikation, der vil lære alt om processen fra idé til færdigproduceret film rettet mod de sociale medier.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Gerd Madsen, konsulent Arbejder bl.a. med læringsteknologi og facilitering
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb