Beskæftigelse

Bliv endnu bedre til at hjælpe ledige tilbage på arbejdsmarkedet – styrk dine kompetencer inden for bl.a. virksomhedssamarbejde, rehabilitering og projektstyring med en af vores mange beskæftigelsesrettede efteruddannelser eller kurser.

Som ansat i beskæftigelsesindsatsen befinder du dig i et krydsfelt mellem lovændringer, reformer og en forventning om, at du kender og anvender de nyeste metoder og redskaber til at understøtte den lediges vej tilbage i job. Det stiller store krav til dine kvalifikationer og vedligeholdelsen af din faglige viden. Vi vil gerne hjælpe dig med at hjælpe andre videre.

Hvad end det handler om komplekse borgerforløb, motivationsarbejde eller beskæftigelsesrettet rehabilitering, har vi en ambition om at bringe praksisviden, forskningsviden og udviklingsviden sammen på vores kurser og efteruddannelser inden for beskæftigelsesområdet.

På denne side kan du finde:

  • relevante beskæftigelsesrettede kurser og efteruddannelser
  • information om vores netværks- og fyraftensmøder

Hvis du har brug for hjælp og vejledning til dine ønsker og behov, så kan du booke en tid gratis hos vores karriere- og studievejledning.

Konsulent Maja Tommerup Kleiner
Maja Tommerup Kleiner, uddannelsesansvarlig Arbejder med dialog, netværk, kompetencer og organisationer
Bjarne Christensen Uddannelseskonsulent

Efteruddannelser i beskæftigelse

Kurser i beskæftigelse

Fyraftensmøder og netværk for ledere om komplekse borgerforløb

Har du spørgsmål?