Begynderdidaktik i engelsk, fransk og tysk

Diplommodul

Vil du være med til at give børn en god opstart i det at være flersproget? På dette modul lærer du, hvordan du bruger flersprogsdidaktik på begynderniveau i praksis.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Bliv en del af flersprogs- og fremmedsprogsundervisningen!

Fagligt indhold

Du vil på kurset lære, hvordan planlægningen, udførelsen og den efterfølgende evaluering af undervisningen foregår i engelsk, fransk og tysk sprogundervisning på begynderniveau.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

  • didaktisk fremmedsprogsundervisning
  • teorier om flersprogethed, og hvordan man omsætter dem til praksis
  • digitale læringsmidler for at optimere undervisningen og læringsprocessen.

Udbytte

Når du har taget modulet, vil du kunne stå for diverse processer før, under og efter udførelsen af sprogundervisning på begynderniveau i engelsk, fransk og tysk.

Du vil også kunne:

  • redegøre for flersprogethedsdidaktik og overføre det til den individuelle elev
  • analysere, udvælge og benytte forskellige læremidler, herunder digitale læremidler for en optimeret undervisning

Niveau

Modulet hører under den Pædagogiske diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Begynderdidaktik i engelsk, fransk og tysk er et valgfrit modul inden for uddannelsens faglige område. 

Målgruppe

Kurset er for dig, der arbejder i skolen som lærer eller pædagog, og som ønsker videreuddannelse i flersprogsdidaktik og undervisning i fremmedsprog.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb