Blue Diploma - 1. semester

Diplommodul

Vil du styrke dine kompetencer til organisatorisk udvikling gennem indsigt i forretningsmodeller og strategisk udvikling? På modulet udvikler du din forståelse for organisationer og måder, hvorpå ledelse, kultur og processer kan forstås i et ledelses- og samfundsmæssigt perspektiv.

Blue Diploma-uddannelsen er for dig, som er beskæftiget med ledelses- og projektmæssige opgaver inden for den maritime branche, enten til vands eller til lands.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Sæt fokus på udviklingen af din organisations forretningsmæssige resultater!

Fagligt indhold

Første semester på Blue Diploma består af modulet Organisation, udvikling og samskabelse tilrettet den maritime branche.

På modulet får du indblik i den nyeste faglige viden om organisation, udvikling og samskabelse set i forhold til din ledelsesopgave.

Du lærer at identificere, analysere og vurdere sammenhænge mellem organisationsstruktur, -kultur, -processer, -strategier og ressourcemæssigt grundlag.

På modulet arbejder du bl.a. med:

  • organisation, ledelse, kultur og processer i forhold til organisationen og dens omverden
  • strategi og styring af organisationens udvikling, samt metoder til proces- og opgaveledelse
  • økonomi- og ressourcestyring.

Udbytte

Modulet styrker din organisatoriske evne til at håndtere ledelsesmæssige udfordringer i praksis. Du kvalificerer dig i ledelse og forretningsudvikling, hvilket ofte leder til nye opgaver, nye stillinger og udvikling i din karriere.

Du deltager sammen med og danner netværk med personer, som deler interesse i at være på forkant med udvikling og tendenser.

Niveau

Modulet hører under diplomuddannelsen i Ledelse, Blue Diploma.

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, som er beskæftiget med ledelsesmæssige og projektmæssige opgaver inden for den maritime branche, enten til vands eller til lands.

Jens Linder, chefkonsulent Arbejder bl.a. med forretningsudvikling, lederuddannelser og virksomhedsrådgivning
Janni Frank Studiesekretær, Odense

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb