Borgere med ustabil kronisk sygdom

Diplommodul

Er du kommunalt ansat sygeplejerske? På diplommodulet udvikler og styrker du din dømmekraft i akutte situationer hos borgere med ustabil kronisk sygdom.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Få metoder til systematisk observation af borgerens tilstand!

Fagligt indhold 

På modulet arbejder du med evidensbaseret viden om bl.a. akut forværring af somatisk og/eller psykiatrisk kronisk sygdom, så du kan træne dine kliniske færdigheder og samarbejdsevne i akutte situationer.

Du får viden om:

  • kliniske færdigheder relateret til borgere med ustabil kronisk sygdom
  • organisatoriske rammer for den akutte indsats
  • tværfagligt/tværsektorielt samarbejde 
  • ansvar og delegering af opgaver i relation til borgere med ustabil kronisk sygdom.

Udbytte

Efter Borgere med ustabil kronisk sygdom kan du påtage dig et fagligt medansvar for observation, behandling og vurdering i akutte behandlingsforløb, hvor du demonstrerer faglig dømmekraft ved akut forværring af kronisk sygdom.

Niveau

Modulet hører under den Sundhedsfaglige diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Borgere med ustabil kronisk sygdom er et retningsspecifikt modul under retningen Sundhedsfaglig diplomuddannelse i professionspraksis.

Målgruppe

Uddannelsen er målrettet dig, der arbejder professionelt på det sundhedsfaglige område.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Janni Guldbrandsen, konsulent Arbejder bl.a. med udvikling og undervisning inden for den sundhedsfaglige diplomuddannelse
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Øvrigt materiale

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb