Borgernær sundhedspraksis

Diplommodul

Specialiser dig inden for borgernær sundhedspraksis og udvikl dine færdigheder i kvalitetsudvikling og praktisk handlekompetence i håndtering af komplekse sundhedsopgaver med afsæt i borgerens livssituation og nærmiljø.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Systematisk udvikling af kvaliteten i borgernære sundhedsindsatser.

Fagligt indhold 

På modulet lærer du at analysere komplekse problemstillinger, hvor du udvikler kompetencerne til at vurdere og inddrage borger og pårørende i beslutninger ud fra et etisk princip om lighed i sundhed.

Du får viden om:

  • politiske og faglige styringsdokumenter, standarder og visionspapirer
  • koordination af indsatser, herunder selvledelse og delegering
  • inddragelse af patienter og pårørende
  • udvalgte metoder til kvalitetsudvikling af borgernære sundhedsindsatser indenfor eksempelvis forebyggelse, behandling og pleje, træning og rehabilitering samt sundheds-it og digitale arbejdsgange.

Udbytte

Efter Borgernær sundhedspraksis kan du håndtere komplekse sundhedsopgaver, herunder koordinere egne og andres sundhedsfaglige bidrag til borgernær sundhed, og du kan vurdere og udvikle kvaliteten af de borgerære sundhedsindsatser.

Niveau

Modulet hører under den Sundhedsfaglige diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Borgernær sundhedspraksis er et retningsspecifikt modul under retningen Borgernær sundhedspraksis.

Målgruppe

Uddannelsen er målrettet dig, der arbejder professionelt på det sundhedsfaglige område.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Kirsten Rue Honoré, konsulent Arbejder bl.a. med udvikling og undervisning af den sundhedsfaglige diplomuddannelse
Susanne Fallesen Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Øvrigt materiale

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb