Danskfagets didaktik

Diplommodul

Vil du udvikle dit kendskab til analytiske og kritiske tilgange til danskdidaktisk forskning og professionsviden? Få indsigt i, hvordan du identificerer og behandler relevante problemstillinger i den danskfaglige undervisning.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Sæt fokus på danskdidaktiske problemstillinger og arbejdsformer!

Fagligt indhold 

Med viden om læringsmålsorienteret didaktik og om læringsmålstyret undervisning, lærer du at planlægge, beskrive, gennemføre og evaluere læringsmålstyret undervisning i dansk.

Du får viden om:

  • danskfaglig progression og differentiering
  • teorier om danskfaget og almendannelse
  • teorier om læring og læreprocesser i danskfaget.


Udbytte

Efter Danskfagets didaktik kan du benytte relevante teorier og anvende metoder til at kunne identificere, analysere, vurdere og behandle danskdidaktiske problemstillinger med baggrund i danskfaget.

Gennem analytiske og kritiske tilgange til danskdidaktik kan du identificere relevante praksisnære problemstillinger, så du kan beskrive, formulere og formidle handlemuligheder inden for en danskfaglig undervisning.

Niveau

Modulet hører under den Pædagogiske diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Danskfagets didaktik er et retningsspecifikt modul under retningen Didaktisk udvikling i skolen.

Målgruppe

Modulet er for dig, der er erfaren lærer og gerne vil videreudvikle din kernefaglighed som underviser og udvikler af undervisning.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Bente Falk Nielsen, uddannelseskonsulent Arbejder bl.a. med diplomuddannelser inden for socialt arbejde samt studievejledning
Jane Ahrendt Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Uddannelsesretningens studieordning Øvrigt materiale

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb