Den professionelle relation - Ledelse og medarbejdere 1

Diplommodul

Tilmeld modul

Kompetencemål for Den professionelle relation - Ledelse og medarbejdere 1På modulet arbejder du bl.a. med Forholdet mellem ledelse og medarbejdere og mellem medarbejdere indbyrdes Betydning af etiske valg og beslutninger Ledelsens ret, pligt og ansvar for at træffe beslutninger og handle i relationerne mellem ledelse og medarbejdere Konflikter som ressource Sammenhængen mellem organisatoriske udviklingsstrategier og medarbejdernes kompetenceudviklingDu udvikler dine kompetencer til at anvende etablere, udvikle og lede relationer, der understøtter samarbejdet om opgaver i din virksomhed og organisation.Målgruppe for Den professionelle relation - Ledelse og medarbejdere 1Modulet er for dig, der er nuværende eller kommende leder i en privat eller offentlig virksomhed.Struktur på Den professionelle relation - Ledelse og medarbejdere 1Den professionelle relation - Ledelse og medarbejdere 1 er et modul på Diplomuddannelse i ledelse.Modulet omfatter 5 ECTS-point.Du kan læse hele modulbeskrivelsen i Studieordning for Diplomuddannelse i ledelse.Se studie- og eksamensvejledningModulet udbydes gennem LedelsesAkademiet Lillebælt.

Bente Falk Nielsen, uddannelseskonsulent Arbejder bl.a. med diplomuddannelser inden for Socialt arbejde samt studievejledning
Kristina Østermark Jensen Studiesekretær, Vejle

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning
Tilmeld modul

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb