Den udviklende organisation

Diplommodul

Vil du have nye værktøjer til at træffe beslutninger om udvikling og forandring i forskellige organisationsformer og i din arbejdshverdag?
Lær om den udviklende organisation!

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Sæt fokus på de krav omverdenen stiller til organisationens opgaveløsning!

Fagligt indhold

Med viden om forskellige teorier og perspektiver som grundlag for beskrivelse, forståelse og vurdering af organisationers funktioner opnår du en større forståelse til at kunne vurdere organisationers funktioner og betydninger.

Du får viden om:

  • organisationskultur, -struktur og -processer
  • hæmmende og fremmende faktorer for udvikling og fordring i organisationen
  • forskellige interesser og magtformers indvirkning for den udviklende organisation.

Udbytte

Du lærer at håndtere komplekse problemstillinger i udviklende organisationer, så du kan påtage dig ansvaret for at identificere og vurdere væsentlige faktorer for udvikling på et professionelt etisk grundlag.

Efter Den udviklende organisation kan du:

  • indgå i samarbejde om at udvikle organisationer og organiseringer med henblik på at kvalificere arbejdet med kerneopgaven
  • anvende forskellige metoder, redskaber og erkendelsesmæssige tilgange til beskrivelse, undersøgelse, analyse og vurdering af organisationens forudsætninger for udvikling og forandring
  • træffe og begrunde fagligt relaterede beslutninger om udvikling og forandring i forskellige organisationsformer og i egen praksis.

Niveau

Modulet hører under den Pædagogiske diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Den udviklende organisation er et retningsspecifikt modul under retningen Projektledelse og organisationsudvikling.

Målgruppe

Modulet er for dig, der vil lede udviklingsarbejde og forandringsprocesser, som leder, mellemleder, initiativperson, ansvarlig for projekter i private eller offentlige virksomheder eller konsulent.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Trine Lippert, studievejleder og lektor Arbejder bl.a. med ungdomspædagogik
Karina Elsig Thøgersen Studievejleder og lektor
Jane Ahrendt Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Uddannelsesretningens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb