Digital kommunikation

Diplommodul

Vil du lære, hvordan du skal planlægge din virksomheds kommunikationsløsninger på digitale platforme, så du kan skabe brugervenlige webdesigns og webtekster med målet om at forbedre dine kunders oplevelse af virksomheden?

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Arbejd med viral kommunikation i teori og praksis!

Fagligt indhold 

Med viden om de centrale kommunikations- og medieteorier til analyse af den digitale kommunikation lærer du at vurdere relevans, potentialer og konsekvenser af digitale kommunikationsformer i relation til forskellige virksomheds- og organisationstyper.

Du bliver introduceret til de æstetiske, kommunikative og designorienterede principper for web-produktion, herunder Storytelling, usability, troværdighed på nettet og interkulturel fortolkning, som du kan bruge i dit arbejde med indholdsproduktion og kommunikation på de digitale platforme.

Du får viden om:

  • kommunikationsteoriens centrale begreber og metoder relateret til bevægelsen fra analog til digital kommunikation
  • communities, herunder udvikling af værdi på digitale platforme for virksomhedens kunder og interessenter
  • digital kommunikation målrettet interkulturel formidling
  • udvikling af strategier for digital kommunikation i organisationen
  • de etiske, rettighedsmæssige og juridiske forhold ved kommunikation på nettet og digitale platforme: Persondataloven, politikker for sociale medier i organisationer m.m.

Udbytte

Efter Digital kommunikation kan du se potentialer og faldgruber ved brugen af sociale medier i virksomhedskommunikation og derved udvikle din virksomheds strategier for kommunikation på digitale platforme.

Du bliver i stand til at planlægge kommunikationsopgaver på digitale interne og eksterne platforme, bl.a. skabelsen af communities, monitorering af omtale og dialog på sociale medier m.m., mens du fortsat udvikler virksomhedens kommunikationsløsninger på digitale platforme.

Niveau

Modulet hører under den Merkantile diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Digital kommunikation er et retningsspecifikt modul under retningen Kommunikation.

Målgruppe

Diplommodulet er til dig, som vil opgradere dine kompetencer inden for digital kommunikation med fokus på udvikling af virksomhedens organisatorisk kommunikation.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Jesper Ussing Hjort, chefkonsulent Vejleder inden for økonomiske akademi- og diplomuddannelser samt realkompetencevurdering
Susanne Hansen Sekretær

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb