Diskret matematik

Diplommodul

Mangler du matematiske kompetencer i forhold til softwareudvikling?
Med Diskret matematik kan du blive klogere på funktioner, relationer, bevisteknikker, rekursion samt specifikationer og programudsagn.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Bliv skarp på softwareudviklingens matematik!

Fagligt indhold 

Med Diskret matematik får du forbedret dine matematiske kompetencer i forhold til softwareudvikling, så du kan anvende fundamentale matematiske strukturer og matematiske bevisteknikker i dit udviklingsarbejde.

Du får viden om:

  • programudsagn, gyldighed og korrekthed af programmer
  • formelle specifikationer til verifikation af programelementer
  • induktion og rekursion.

Udbytte

Efter diplommodulet kan du gennemføre simple matematiske beviser, herunder induktionsbeviser og udføre funktionelle specifikationer udtrykt i prædikatslogik.

Niveau

Diskret matematik lærer dig om matematiske kompetencer, herunder logik, funktioner, bevisteknikker og specifikationer, som du kan bruge i dit arbejde med softwareudvikling.

Modulet hører under Diplomuddannelsen Softwareudvikling og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag.

Målgruppe

Diplommodulet er for dig, som arbejder med eller vil arbejde med softwareudvikling og har behov for at forbedre dine matematiske kompetencer.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Julie Kowal Kristiansen, specialkonsulent Arbejder med området IT og kommunikation
Ann-Margrethe Frydenlund Jensen Studieadministrativ medarbejder

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb