Erhvervet hjerneskade

Diplommodul

Har du kendskab til hjernens udvikling, opbygning og funktion i forhold til erhvervet hjerneskade? Få ny viden om forskellige metoder, materialer og hjælpemidler som anvendes i rehabiliteringsarbejdet!

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Lær om forudsætninger for social deltagelse og læring ved hjerneskader

Fagligt indhold 

Du får værdifulde redskaber, som du kan bruge i dit arbejde med skaden set i et livsperspektiv i relation til deltagelse i sociale sammenhænge, familieliv, eventuel uddannelse, fritidsliv eller arbejde.

Du får viden om:

  • afklaring af målgruppen i forhold til forskellige vanskeligheder/diagnoser
  • relevante teorier og forskningsresultater om hjerneprocesser
  • den opståede skades art og grad set i et livsperspektiv
  • beskrivelse, iagttagelse og undersøgelse som basis for handling og undervisning.

Udbytte

Du lærer at indhente information, beskrive, analysere og vurdere en neuropædagogisk indsats i forbindelse med erhvervet hjerneskade, hvor du kan påtage dig ansvaret for at opbygge og vedligeholde samarbejdet om den neuropædagogisk indsats.

Efter Erhvervet hjerneskade kan du indgå i et samarbejde om en læringsdifferentieret indsats under hensyntagen til den variation og diversitet, der karakteriserer målgruppen.

Niveau

Modulet hører under den Pædagogiske diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Erhvervet hjerneskade er et retningsspecifikt modul under retningen Specialpædagogik.

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder med eller gerne vil arbejde med specialpædagogik for børn, unge eller voksne med særlige behov.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Trine Lippert, studievejleder og lektor Arbejder bl.a. med ungdomspædagogik
Karina Elsig Thøgersen Studievejleder og lektor
Jane Ahrendt Studiesekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning Uddannelsesretningens studieordning Øvrigt materiale

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb