Grundlæggende skatteret

Diplommodul

Vil du lære om de skattemæssige virkninger ved at købe og sælge finansielle produkter? Med Grundlæggende skatteret får du forståelse for de skattemæssige virkninger af at eje og sælge fast ejendom.

Ingen holdstart - få besked om næste hold nederst på siden.

Sæt fokus på skatteberegningen for personer og personligt ejede virksomheder!

Fagligt indhold

Skatteret giver dig anvendelsesorienteret kendskab til fortolkning, opgørelser og beregninger vedrørende selvstændigt erhvervsdrivende personers subjektive og objektive skattepligt.

Du lærer at håndtere de komplekse valg mellem forskellige beskatningsmodeller for personligt ejede virksomheder samt at begrunde anvendelsen af skattemæssige afskrivninger.

Du får viden om:

  • fortolkning, opgørelser og beregninger vedrørende selvstændigt erhvervsdrivende personers subjektive og objektive skattepligt
  • udviklingsbaseret anvendt teori og metode inden forskattelovgivning
  • skatterettens udvikling og den praktiske løsning og formidling af skatteretsligeproblemer.

Udbytte

Du lærer at anvende og formidle regler for opgørelse af skattepligtig indkomst for personer og personligt ejede virksomheder, så du mestre skatteberegning for fysiske personer samt reglerne for aktieavancer samt udbytte for fysiske personer.

Efter Grundlæggende skatteret kan du:

  • håndtere komplekse valg mellem forskellige beskatningsmodeller for personligt ejede virksomheder
  • vurdere de skattemæssige virkninger af at besidde og afstå finansielle produkter
  • påtage dig ansvar inden for rammerne af en professionel tilgang til skatteret samt identificere egne læringsmål.

Niveau

Modulet hører under den Merkantile diplomuddannelse og kan tages som en del af den fulde diplomuddannelse eller som et enkeltfag. Grundlæggende skatteret er et valgfrit modul.

Målgruppe

Diplommodulet er til dig, som arbejder i det merkantile område, hvor du vil specialisere dig inden for grundlæggende skatteret.

Lyder det som noget for dig?

Du kan læse meget mere om vores kommende forløb, tidspunkter for holdopstart, sted, eksamen, pris og tilmeldingsfrist her.

Lars Grøndahl Schou Chefkonsulent
Susanne Hansen Sekretær

Dette modul er en del af

Download

Uddannelsens studieordning

Se datoer

Der er desværre ikke nogen startdatoer på dette hold i øjeblikket. Skriv dig op og få besked, når du kan tilmelde dig næste hold.

Forløb